Vloeren Egaliseren.

Voor een goed eindresultaat te komen is de staat van de ondervloer van groot belang. Door onze jarenlange kennis en expertise op het gebied van egaliseren kunnen wij de elke vloer legklaar maken.

Voor we beginnen met egaliseren

Voor we de vloer gaan egaliseren is het belangrijk om te weten welke vloerbedekking er op de vloer gelegd gaat worden. Hout, linoleum, pvc, hardgebakken tegels, gietvloeren, parket of tapijt hebben allen weer een andere behandeling nodig.

Standaard egaliseren

Het egaliseren van een vloer houdt in dat wij een egalisatie laag aanbrengen waardoor alle oneffenheden in de vloer worden weggewerkt zodat de vloer weer mooi glad en egaal is. Dit is belangrijk omdat oneffenheden in uw vloer zich zullen door tekenen in nieuwe vloer.

Waterpas egaliseren

Moet uw vloer waterpas zijn? Geen probleem, een vloer waterpas egaliseren doen wij ook voor u.

Egaliseren op hout

In veel vooral oude panden heeft u te maken met een houten vloer. Ook deze vloeren kunnen wij egaliseren zodat u hier vervolgens een mooie PVC of linoleum vloer op kunt installeren. Egaliseren over een houten vloer gebeurd met een vezelversterkende egaline zodat deze de spanning kan opvangen welke er op de vloer komt te staan.

Egaliseren op vloerverwarming

Het is ook mogelijk om over uw vloerverwarming te egaliseren. Wel moet u hierbij rekening houden met de verwerking van meer materiaal.ggewerkt zodat de vloer weer mooi glad en egaal is. Dit is belangrijk omdat oneffenheden in uw vloer zich zullen door tekenen in nieuwe vloer.

Parket vloeren

Zowel als in woningen als in bedrijfsruimten levert parket of een planken vloer een veelal fraaie en zeer duurzame vloer op.

Opfris service

Is uw vloer in de loop der jaren niet meer met regulier onderhoud schoon te maken, laat dit dan grondig doen door een professional!

PVC vloeren

hebben een niet van echt te onderscheiden natuurlijke uitstraling, een schitterende én voelbare structuur maakt het écht af.

Onze diensten

Vraag hier uw offerte aan.