Traprenovatie in Venlo

Uw oude trap ziet er niet meer uit, gewoon versleten werk… dan is een oplossing voorhanden die het onderhoud erg eenvoudig maakt! U laat uw trap renoveren door Mac’s Vloerenlegservice uit Venlo.

Traprenovatie moet door een specialist gedaan worden. Een luxe uitstraling is dan het resultaat. En het mooiste, bij het renoveren van een trap komt er geen hak of breekwerk aan te pas.

Traprenovatie

Mac’s Vloerenlegservice doet traprenovatie in een ruime omtrek rond Venlo. Wij zorgen voor een groot aanbod, een goede prijs-kwaliteit verhouding, vakkundige montage… en u krijgt natuurlijk garantie op de traprenovatie. Zwevende trappen, vaste trappen… wij doen het allemaal inclusief stootborden en zijwangen.

 

Parket vloeren

Zowel als in woningen als in bedrijfsruimten levert parket of een planken vloer een veelal fraaie en zeer duurzame vloer op.

Opfris service

Is uw vloer in de loop der jaren niet meer met regulier onderhoud schoon te maken, laat dit dan grondig doen door een professional!

PVC vloeren

hebben een niet van echt te onderscheiden natuurlijke uitstraling, een schitterende én voelbare structuur maakt het écht af.

Onze diensten

Vraag hier uw offerte aan.