PVC Vloeren.

PVC vloeren hebben een niet van echt te onderscheiden natuurlijke uitstraling, een schitterende én voelbare structuur maakt het écht af. PVC vloeren zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming! Deze vloeren zijn extreem duurzaam en erg gemakkelijk te onderhouden.

Vocht is géén probleem bij een PVC vloer

In vochtige ruimtes is PVC als vloer een goede oplossing… en een ander voordeel is het ‘lage loopgeluid’.

De PVC vloeren collectie van Mac’s Vloerenlegservice is dankzij de prachtige decors en schitterende voelbare structuur niet te onderscheiden van echte natuursteen tegels of houten vloeren. De PVC vloeren zien er niet alleen uit als een echt natuurproduct, ze voelen ook zo aan!

De natuur bij u thuis

Met onze PVC vloeren haalt u de natuur in huis, zonder dat u zich druk hoeft te maken om intensief onderhoud om de mooie uistraling te behouden. Een schitterende combinatie van een natuurlijke uitstraling en vele praktische voordelen.

PVC op vloerverwarming

PVC vloeren zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming. Door een minimale thermische weerstand kunt u PVC vloeren prima gebruiken in combinatie met vloerverwarming. Doordat PVC vloeren zeer dun zijn, heeft u minimaal warmteverlies. Hierdoor hoeft u dus geen onnodige energie te verbruik om het effect van uw vloerverwarming te merken. Zo voorkomt u een onnodig hoge energierekening!

Parket vloeren

Zowel als in woningen als in bedrijfsruimten levert parket of een planken vloer een veelal fraaie en zeer duurzame vloer op.

Opfris service

Is uw vloer in de loop der jaren niet meer met regulier onderhoud schoon te maken, laat dit dan grondig doen door een professional!

PVC vloeren

hebben een niet van echt te onderscheiden natuurlijke uitstraling, een schitterende én voelbare structuur maakt het écht af.

Onze diensten

Vraag hier uw offerte aan.