Opschuren houten vloeren

Het schuren en/of behandelen van uw parketvloer is specialistenwerk. Voor de meeste doe-het-zelvers een moeilijke en tijdrovende klus waarvan het eindresultaat vaak te wensen overlaat.

Regelmatig moet er zelfs daarna weer een vakman ingehuurd worden om de zaak te herstellen. Al deze problemen kunt u voorkomen. Neem direct contact op met Mac’s Vloerenlegservice.

De vakman voor het opschuren van houten vloeren

Mac’s Vloerenlegservice is al vele jaren gespecialiseerd in het onderhouden van parket en houten vloeren. Reparatie, schuren, polijsten en behandelen, al deze werkzaamheden worden bij ons vakkundig uitgevoerd. Daarna kunt u weer volop genieten van uw parket of houten vloer.

Parket vloeren

Zowel als in woningen als in bedrijfsruimten levert parket of een planken vloer een veelal fraaie en zeer duurzame vloer op.

Opfris service

Is uw vloer in de loop der jaren niet meer met regulier onderhoud schoon te maken, laat dit dan grondig doen door een professional!

PVC vloeren

hebben een niet van echt te onderscheiden natuurlijke uitstraling, een schitterende én voelbare structuur maakt het écht af.

Onze diensten

Vraag hier uw offerte aan.