Mac's Parket vloeren.

Het werkgebied van Mac’s Parketvloeren

Mac’s Parketvloeren werkt in de gemeente Venlo met de daarbij behorende deelgemeentes en omliggende dorpen zoals Tegelen, Baarlo, Maasbree, Hout-Blerick, Boekend, Arcen, Velden en Grubbenvorst.

Door het servicegerichte, kleinschalige karakter van ons typische vakwerk-bedrijf kunnen we u buiten dit gebied NIET van dienst zijn.

Wij hopen dat u hier begrip voor heeft!

Mac’s Parket Vloeren.

Onze blogs

 

Waarom een Parketvloer van Mac’s?

Waarom een Parketvloer van Mac’s?

Nou, die vraag krijgt een antwoord dat u zal overtuigen van de noodzaak om voor uw nieuwe Parketvloer met een échte vakman in zee te gaan… een vakman zoals Mac’s Parketvloeren! Het zichtbare verschil Het ziet er niet zo ingewikkeld uit. Een houten parketvloer in een...

Een PVC vloer op vloerverwarming door Mac’s

Een PVC vloer op vloerverwarming door Mac’s

PVC vloeren hebben een niet van echt te onderscheiden natuurlijke uitstraling, een schitterende én voelbare structuur maakt het écht af. PVC vloeren zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming! Deze vloeren zijn extreem duurzaam en erg gemakkelijk te...

Parket vloeren

Zowel als in woningen als in bedrijfsruimten levert parket of een planken vloer een veelal fraaie en zeer duurzame vloer op.

Opfris service

Is uw vloer in de loop der jaren niet meer met regulier onderhoud schoon te maken, laat dit dan grondig doen door een professional!

PVC vloeren

hebben een niet van echt te onderscheiden natuurlijke uitstraling, een schitterende én voelbare structuur maakt het écht af.

Onze diensten

Vraag hier uw offerte aan.