Waarom een Parketvloer van Mac’s?

Nou, die vraag krijgt een antwoord dat u zal overtuigen van de noodzaak om voor uw nieuwe Parketvloer met een échte vakman in zee te gaan… een vakman zoals Mac’s Parketvloeren!

Het zichtbare verschil

Het ziet er niet zo ingewikkeld uit. Een houten parketvloer in een rechthoekige, open ruimte van een moderne woning… maar schijn bedriegt! In géén enkele woning is elk hoekje, elke afstand exact gelijk aan de volgende. En juist die kleine onderlinge verschilletjes gaan u vreselijk opvallen en storen als er geen vakman aan te pas is gekomen! Want een vakman legt uw nieuwe parketvloer met oog voor detail… daar waar een ‘minder begaafde’ klusser uw vloer oplevert met visueel érg hinderlijke verschillen! Het vooraf zo mooi lijkende prijsverschil tussen de ‘Beun’ en de Vakman is achteraf de grootste reden van ergernis.

Niet voor even… maar voor het Leven!

Die parketvloer die net niet helemaal kundig is gelegd en die net niet zo fraai is afgewerkt… die gaat u een leven lang irriteren. En die irritatie kunt u zich besparen door eerst de keuze voor een erkende vakman te maken, een vakman zoals Mac! En waar het in een eenvoudige rechthoekige ruimte zo gemakkelijk ‘lijkt’, daar is het voor een gebrekkige vloerenlegger welhaast onmogelijk om in een klassiek huis met veel detail een perfect aansluitende parketvloer te leggen.

Kennis, Ervaring, Materiaal en Geduld

Mac’s Vloerenlegservice heeft een gedegen kennis over het leggen van Parketvloeren, kennis die verworven is in een jarenlange ervaring. En Mac’s weet dat juist voor die gedetailleerde afwerking heel specialistische gereedschappen nodig zijn… gereedschappen waar Mac over beschikt, en die in zijn handen ook deskundig gebruikt worden. Mac’s Parketvloeren hoeft niet voor elk wissewasje op pad te gaan om één of ander gereedschap te halen. Mac’s Parketvloeren komt met een geweldig uitgeruste mobiele werkplaats naar u toe en is gereed voor elke uitdaging. En de laatste, maar oh zo belangrijke factor… dat is Geduld! Het geduld om een specifieke situatie rustig en met inzicht te beoordelen om zo tot de mooiste oplossing te komen.

Een voorbeeld waar Mac’s Parketvloeren trots op is!

We hebben een mooie visgraatvloer mogen leggen met daarin enkele ‘hindernissen’ die al onze aandacht en vakmanschap vereisten. En wij zijn bijzonder trots op het eindresultaat, de afwerking bij de rondingen van de trap, de aansluiting met de tegelvloer bij de keuken… en natuurlijk de algehele uitstraling van een Parket-Visgraatvloer door Mac’s Parketvloeren! Bekijk hier enkele plaatjes van dit project!