Een PVC vloer op vloerverwarming door Mac’s

PVC vloeren hebben een niet van echt te onderscheiden natuurlijke uitstraling, een schitterende én voelbare structuur maakt het écht af. PVC vloeren zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming! Deze vloeren zijn extreem duurzaam en erg gemakkelijk te onderhouden. Zelfs in vochtige ruimtes is PVC als vloer een goede oplossing… en een ander voordeel is het ‘lage loopgeluid’.

PVC op vloerverwarming

PVC vloeren zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming. Door een minimale thermische weerstand kunt u PVC vloeren prima gebruiken in combinatie met vloerverwarming. Doordat PVC vloeren zeer dun zijn, heeft u minimaal warmteverlies. Hierdoor hoeft u dus geen onnodige energie te verbruik om het effect van uw vloerverwarming te merken. Zo voorkomt u een onnodig hoge energierekening!